Przejdź do treści

Main Navigation

Jesteś w: E. Leclerc
Jelenia Góra
  • Bonus
  • Przepisy
  • Wiodąca Marka
  • Aktualności
  • Informacje handlowe
  • Gazetki
Gazetki

Przepisy

    Filtruj >

Kapusta z grzybami i fasolą

  • 8
  • 50 minut

Pierś z indyka faszerowana szpinakiem, suszonym pomidorami i serem feta

  • 10
  • 90 minut

Ciasto daktylowe

  • 12
  • 1 godzina 30 minut

Meatloaf z indyka

  • 8
  • 55 minut

Krem z pieczonego kalafiora z curry

  • 4
  • 60 minut

Jajka po benedyktyńsku z wędzonym łososiem i kaparami

  • 2
  • 30 minut

Burger z czerwonej fasoli z piklowaną marchewką

  • 6
  • 50 minut + 2 godziny piklowania

Sałatka z dynią i komosą ryżową

  • 4
  • 45 minut

Owsianka dyniowa na zimno

  • 2
  • 10 minut

Krążki jabłkowo-serowe

  • 6
  • 20 minut

Ciasto jabłkowo-migdałowe bezglutenowe

  • 6
  • 70 minut

Śniadaniowa fritatta z batatem, szpinakiem i fetą

  • 4
  • 60 minut
Kontakt
  • O nas
  • Centrala
  • Nieruchomości
  • Logistyka SCAWAR
  • Marka własna
  • Gazetki
  • Aktualności

Znajdź nas:
  • Kontakt
  • Kontakt dla mediów
  • Polityka prywatności
Aplikacja


Znajdź nas:

  • O nas
  • Kontakt
  • Regulamin ogólny programu lojalnościowego BONUS
  • Informacja na temat sprzedaży żywych ryb
Powered by
Wyszukiwarka sklepów E.Leclerc
Loading...
Twój sklep E.Leclerc
Loading...

×